Hurma Trabzonspor’un 2 yılını özetledi

Trabzonspor’da Uefa Avrupa Ligi ön eleme karşılaşması öncesi Makedonya’da başlayan ve Onur Recep Kıvrak’ın kadro dışı bırakılması Süleyman Hurma’nın istifası ve ardından tekrar görevine dönmesi Bordo-Mavili camiayı ikiye böldü.Dün akşam oynanan Rabotnicki

Hurma Trabzonspor’un 2 yılını özetledi

Trabzonspor’da Uefa Avrupa Ligi ön eleme karşılaşması öncesi Makedonya’da başlayan ve Onur Recep Kıvrak’ın kadro dışı bırakılması Süleyman Hurma’nın istifası ve ardından tekrar görevine dönmesi Bordo-Mavili camiayı ikiye böldü.

Dün akşam oynanan Rabotnicki karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Süleyman Hurma’nın  “ Takım 5’e bölünmüş,talimatlar yukarıdan aşağıya değil aşağıdan yukarıya geliyor.Trabzonspor’un üzerinden tır geçmiş”şeklindeki açıklamaları Trabzonspor’un son 2 yıldır İHO tarafından nasıl yönetildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Trabzonspor’a başkan seçilmesinin ardından söylemleri ile eylemleri birbirini tutmayan ve birçok açıklamasının ardından u dönüşleri ile bilinen Başkan bu kez de Onur’u taraftarın önüne atmak için yandaş medyayı devreye soktu. Aynı başkan Onur konusunda kendini sorgulamak yerine yönetici arkadaşlarını  “Ancak yönetimin kriz yönetiminde yine sınıfta kaldığı düşüncemde sabit olduğumu da ifade etmem gerekir sözleri ile kamuoyunun önüne atmaktan çekinmedi.

Birçok taraftar yaşanan bunca şeyden sonra yönetimin neden o koltuklarda oturduklarını merak ederken yönetimin kongre kararı almamak için daha nasıl bahanelerin arkasına sığınacağı merak konusu.

Sportif direktör Süleyman Hurma kulüp 5’e bölünmüş derken, başkanın Trabzonspor’un değerleri ile adeta savaş halinde olması bir kez daha ön plana çıktı.

Kazlıçeşme’de seçim otobüsünün üstüne çıkarak Trabzonspor kulübünü hiçe sayan eski başkan Sadri Şener’i mahkemeye vermesi, Trabzonspor yönetimine kongrenin iptali için açılan ve mahkeme tarafından  onanmasının ardından Yargıtay’a kararın itirazını Tekirdağ Şarköy’den yapması, kendi yönetiminden istifa eden yöneticileri küçük düşürücü açıklamalarda bulunması, Başkan olmadan önce yaptığı seçim vaadinde kupa bizim namus davamız o kupa buraya gelecek ifadesi, Yıldırım Demirören Federasyonu desteklemeyeceğiz açıklamasının ardından Yıldırım Demirören Federasyonuna oy verilmesi gibi daha birçok olay hafızalardaki tazeliğini korurken Trabzonspor başkanlık  koltuğunu bırakmamak  adına yaptığı açıklamaların inandırıcılığını yitirdiği görüşü ön plana çıktı.

Bu arada Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Trabzonspor’da 5-6  yıldır olayların sürdüğünü söylemesi akıllara bahsi geçen tarihlerde Trabzonspor Süper Lig de 82 puan ile şampiyon oldu cevabını getirdi.

Haber : Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler