Hurma: O oyuncularla İlgimiz yok!

Trabzonspor bir yandan Avrupa sınavına hazırlanırken diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor.Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma transfer gündemiyle ilgili Haber 61 Spor Müdürü Tuncay Lakot'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Sportif Dir

Hurma: O oyuncularla İlgimiz yok!

Trabzonspor bir yandan Avrupa sınavına hazırlanırken diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma transfer gündemiyle ilgili Haber 61 Spor Müdürü Tuncay Lakot'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sportif Direktör Hurma, Marko Marin, Belfodil, Remy ve Jardel isimlerinin gündemlerinde olmadığını dile getirdi. Transferde en doğru tercihi yapmanın peşinde olduklarını dile getiren Hurma, "adları geçen hiçbir futbolcu ile görüşmelerimiz olmadı" dedi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Hurma UEFA'ya verilen oyuncu listesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Hollanda'da kamp yaptıkları için yabancı ve yerli birçok oyuncuyu UEFA'ya bildirmediklerini belirten Hurma, oyuncuların işlemlerinin yetişmediği için oyuncuları UEFA'ya bildiremedikleini, ilk turda turu geçmeleri halinde yeni transferlerinde UEFA'ya bildireceklerini sözlerine ekledi.

Tuncay LAKOT /Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor