Hurma: Kucka'ya teklif yaptık

Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için transferde sağlam adımlar atmaya çalışıyor Bordo-mavili kulüp, teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın listesinde yer alan Mbia'nın işini bitirdikten sonra rotayı İtal

Hurma: Kucka'ya teklif yaptık
Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için transferde sağlam adımlar atmaya çalışıyor
 
Bordo-mavili kulüp, teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın listesinde yer alan Mbia'nın işini bitirdikten sonra rotayı İtalya Serie A'ya çevirdiği öne sürüldü. 
 
HURMA DOĞRULADI
 
İlk etapta Genoa'da forma giyen 28 yaşındaki Juraj Kucka'nın menajerleriyle temasa geçen Süleyman Hurma'nın sözleşmesi 2016 yılında bitecek Slovak orta saha oyuncusunun 6.5 milyon euro'luk bonservis bedelinde indirim yapmasını talep etti.
 
Hurma'nın bu transferdeki en büyük kozu ise Serie A'yı 6. bitirmesine rağmen ekonomik sıkıntıları nedeniyle UEFA lisansı alamayan Genoa'nın Avrupa defterini kapatması. 1.86 metre boyundaki Kucka, 4 yıldır oynadığı Genoa'da 120 maça çıkıp 10 gol kaydetti. Hurma, Kucka ile ilgili yaptığı açıklamada, "Listemizde olan bir oyuncu. Teklifimizi yaptık ve şimdi cevap bekliyoruz" dedi. 
 
HIZLI VE KUVVETLİ
Karadeniz Fırtınası'nın transfer için teklif yaptığı Kucka, hızı ve kuvvetli futboluyla dikkat çekiyor. Son derece saldırgan futbol tarzına sahip olan, savaşan, terinin son damlasına kadar mücadele eden ve asla oyundan düşmeyen 1987 doğumlu orta saha oyuncusu, uzaktan etkili şutları ile rakip kalecilerin korkulu rüyası durumunda. Genel istatistiklerinde 100 üzerinden 75 olan hızlı oyunu, sıra güce geldiğinde 90'a çıkarak zirve yapıyor. (Yandaki tablo) İtalyan basını, bordo-mavililerin bu futbolcuyu alması durumunda uzun yıllar orta sahada bir savaşçı kazanacağı konusunda hemfikir.
 
Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler