Hurma: Çakır'a verilen notu değerlendirdi

Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyeti moralleri bozdu. Ligde Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet teknik heyeti üzdü. Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktörü Süleyman Hurma, "Cüneyt Çakır'a gözlemcisi tarafından verilen

Hurma: Çakır'a verilen notu değerlendirdi

Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyeti moralleri bozdu.

Ligde Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet teknik heyeti üzdü.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktörü Süleyman Hurma, "Cüneyt Çakır'a gözlemcisi tarafından verilen 8,2'lik notu az buldum. Ben daha fazla puan bekliyordum. Konuşulacak o kadar çok şey var ama konuşamıyoruz. Konuşsak ceza alacağız, konuşmasak çatlıyoruz" dedi.

Cüneyt Çakır'ın karşılaşmada ki tutumunu herkesin gördüğünü dile getiren Hurma, "mağlubiyet takımın moralini bozdu. 1996 yılından bu yana şehir ilk kez bu denli takımına sahip çıktı. Tribünleri doldurdu, şehir bütünleşti ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Bu mağlubiyet herşeyin sonu değil diyen Hurma, "önümüzde uzun bir maraton var. Bu mağlubiyeti önümüzdeki haftalarda kapatıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor