Hurma" 2 transfer daha yapmak istiyoruz"

Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma 2 futbolcu daha alabileceklerini açıkladı. Hurma basında isimler çıktığı zaman transferin zora girdiğini ifade ederek” Bizim işimiz yapılacak transferle basından kamuoyundan gizlemek değil. Ancak basında isimle

Hurma" 2 transfer daha yapmak istiyoruz"

Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma 2 futbolcu daha alabileceklerini açıkladı. Hurma basında isimler çıktığı zaman transferin zora girdiğini ifade ederek” Bizim işimiz yapılacak transferle basından kamuoyundan gizlemek değil.

Ancak basında isimler çıkınca transfer nerdeyse imkansız hale geliyor. Türkiye’de işler biraz karışık yürüyor. İsimler çıkınca en az 100 menejer yada aracı  alacağımız futbolcunun kulübünü arıyor ve bu futbolcuyu Trabzonspor’a getirebileceğini söylüyor.Bu nedenle işler karışıyor.Bizde gizli tutmak zorunda kalıyoruz.

Trabzonspor’da transfer devam ediyor. Bütün transferleri daha güçlü olmak için yapıyoruz.Daha güçlü daha kuvvetle daha alternatifli daha kudretli olabilmek için yapıyoruz. Bizde transfer yaparken bazı kararlar alıyoruz.Umut ediyorumki aldığımız bu kararların tümü doğru çıkar. Oyuncuları isim isim olarak söylemek istemiyorum. Ama bir yada iki isim daha transfer etmeyi mutlaka düşünüyoruz. Ancak yapmak zorunda da değiliz. Kulübümüz için bu transferlerin koşulları şartları ve imkanları uygun olacaksa yapacağız.Katkısınıda öngöreceğiz. Teknik direktörümüz Şota ile bu konuyu görüştük. Oda transfer için olumlu baktı. dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler