Hosseini’de son durum

Trabzonspor’un transfer etmek istediği Hosseini’de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Hosseini’de son durum

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği ve büyük oranda anlaştığı ancak kulübünün çıkardığı kriz nedeniyle gerçekleşemeyen Hosseini transferinde bugün net gelişmelerin olması bekleniyor.

İran ekibi İstiklal’in çıkardığı pasaport krizi nedeniyle bitmeyen İranlı futbolcunun transferinde menajerinin devreye girdiği öğrenildi. Hosseini’nin menajerinin haftasonu İran’a gittiği ve bugün yaşanan sorunların üstesinden gelmeye çalışacağı bildirildi..

Bu doğrultuda Trabzonspor’un futbolcunun menajerinden bugün olumlu veya olumsuz net dönüş yapılmasını  istediği ve son kararın verileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki stoperin kulübünden bir miktar alacağı bulunuyordu ve bu alacağının vergisini ödemesi gerekiyordu. Ödemeyi şahsi olarak pasaportu ile yapması gereken oyuncu, kulüpten parasını almakta sıkıntı yaşadığı ve ödemeyi yapamadığı için de yurtdışına çıkışta sorun yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler