Hosseini İmza aşamasında – Haber61’e açıkladı

Perşembe günü Trabzon’a gelmesi beklenen Hosseini ile ilgili Haber61’e önemli açıklama.

Hosseini İmza aşamasında – Haber61’e açıkladı

Haber61 – Spor Servisi –  Tuncay Lakot - Trabzonspor 2018-2019 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürürken yönetim de gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavili takımda savunma bölgesine yapılacak transfer konusunda yapılan görüşmelerin ardından imza aşamasına gelen Esteghlal FC’de forma giyen 22 yaşındaki İranlı oyuncu Majid Hosseini’nin yarın Trabzon’da olması bekleniyor.

İMZA AŞAMASINA GELDİ

22 yaşındaki savunma oyuncusu ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Danışmanı Özkan Sümer, “Transfer imza aşamasına geldi. Arada sorun olabilecek bir şey gözükmüyor. Gelecekler ve büyük bir ihtimalle işi burada tamamlayacağız” dedi.

ÇIPLAK GÖZLE İZLEMEDİK

Oyuncunun aranan şartlara uygun olduğunu belirten Sümer, “Oyuncuyu çıplak gözle biz izlemiş değiliz. Müsabakalardan videolardan takip ettik. Teknik kadronun arayışına uygun gibi gözüktü ve öyle karar verdik.” İfadelerini kullandı.

TEMASLAR DEVAM EDİYOR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Özkan Sümer, şuanda tamamlanma aşamasına gelen başka tranfferin olmadığını ancak temasların sürdüğünü vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler