Hopikoğlu : “ Galibiyeti Damian Kulig’e armağan ediyorum”

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu İtalyan temsilcisi Grissin Bon Reggio Emilia’yı 82-76 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hopikoğlu, "Alınan galibiyetten dolayı oyuncusundan teknik adamına, masöründen ma

Hopikoğlu : “ Galibiyeti Damian Kulig’e armağan ediyorum”

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu İtalyan temsilcisi Grissin Bon Reggio Emilia’yı 82-76 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hopikoğlu, "Alınan galibiyetten dolayı oyuncusundan teknik adamına, masöründen malzemecisine kadar tüm takımımızı kutluyorum.  Bu mükemmel geri dönüş gösterdi ki Trabzonspor Medical Park takımı olarak Avrupa’da ki bütün takımlara üstünlük sağlayabilecek bir kapasitemiz var.  Taraftarlarımızda her zamanki gibi mükemmeldi. Bu güzel galibiyeti bebeğinin rahatsızlığından dolayı Polonya’da bulunan oyuncumuz Damian Kulig’e armağan ediyorum.  Ümit ediyorum ki minik Alan sağlığına en kısa sürede kavuşur. Dualarımız Kulig ailesine." dedi.

soyunma-odasi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor