Hopikoğlu: Çok zorlu bir fikstür!

Türkiye Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Trabzonspor Medical Park’ın bugün çekilen kuralar sonucunda fikstürü bellioldu.Başkan Abiş Hopikoğlu Haber61.net’e fikstür ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Hopikoğlu çekilen fikstürün kolay bir fikstür o

Hopikoğlu: Çok zorlu bir fikstür!

Türkiye Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Trabzonspor Medical Park’ın bugün çekilen kuralar sonucunda fikstürü bellioldu.

Başkan Abiş Hopikoğlu Haber61.net’e fikstür ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Hopikoğlu çekilen fikstürün kolay bir fikstür olamdığını belirtirken, “5 haftaya 4 tane derbi sıkışmış durumda. Aynı zamanda bunun la paralel olarak 5 tanede Eurocup maçı oynayacağız. Bunun 3 tanesi yine deplasmanda ilk 5 haftanın zorlu geçeceği gözüküyor. Galatasaray, Banvit, Karşıyaka ve Beşiktaş maçları var 5 haftada. Kendimize güveniyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu kadar zorlu bir fikstüre rağmen iyi başlayabilirsek sonu daha rahat gözüküyor” dedi.  

Taraftarlara mesaj veren Hopikoğlu, “Bütün taraftarları özellikle Eurocup maçlarında salona bekliyoruz. Özellikle ilk maçta ben çok inanılmaz bir taraftar bekliyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hem Galatasaray’la hem Banvit’le 4 gün arayla kendi seyircimiz önünde başlayacağız. Çok önemli. Dolayısıyla seyircimizin final maçı gibi salonu doldurmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hopikoğlu, transfer konusunda da açıklamalarda bulunarak “Transfer bitti. Belki 3 yedek guard yetiştirmek üzere alabiliriz. Yerli geleceğe yönelik birini alıp hem antrenman için hem 3. Guard gibi düşünebiliriz. Çünkü çok yorulacaklar. Alt yapı bir yılda olmuyor. Trabzon’da bir tane çocuk var şimdi. Yetiştiriyoruz. Bir sezonu daha var. 2 yıl sonra biz altyapıdan en az 2-3 oyuncu alırız. Bu yıl Sırbistan’dan Bosna’dan ve Türkmenistan’dan  oyuncular gelecek alt yapıya” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler