Hırvat gazeteci Trabzonspor'un yeni yıldızını bu sözlerle anlattı! "Olağanüstü..."

Hırvat gazeteci, Trabzonspor'un yeni yıldızı Mislav Orsic'i anlattı.

Hırvat gazeteci Trabzonspor'un yeni yıldızını bu sözlerle anlattı! "Olağanüstü..."

Hırvat gazeteci Hırvat gazeteci Vedran Bubble, Trabzonspor'un yeni transferi Mislav Orsic ile ilgili olarak konuştu.

Mislav Orsic'in Hırvatistan’ın en yetenekli futbolcularından biri olduğu ifade eden Bubble, Potansiyelini hâlâ tam olarak göstermemiş olsa da sahadaki olağanüstü becerileri, kendisini en iyi profesyonellerden biri olarak kabul ettirmesini sağladı. Maksimum seviyesinde oynadığı zaman, hızı, tekniği ve taktiksel anlamdaki zekasıyla takımına muazzam bir değer katıyor. Dripling yeteneği, bire birdeki hayranlık uyandıran becerileri çoğunlukla savunmayı çaresiz bırakabiliyor. Pas ve oyun görüşü sayesinde takım arkadaşlarına pozisyon yaratıyor ve takımının ataklarının şekillenmesinde sorumluluk alıyor" dedi.

Zaafları var ama...

Orsic'in çok yönlü bir oyuncu olduğunu kaydeden Bubble, "Her oyuncu gibi onun da zayıf yönleri var. Bazen performansı, istikrardan uzak gözüküyor. Savunma zaafları ve baskı altında top kaybetme eğilimleri olabiliyor. Ancak Bjelica’nın kanatları altında bu zaaflarını minimuma indireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kararlı ve hep motive

Deneyimli kanat oyuncusunun hırslı bir yapıda olduğunu belirten Hırvat gazeteci, "Kararlı ve motive. Her zaman sahaya ekstra efor sergilemeye hazır şekilde çıkıyor. Onun profesyonelliği, sahada takım arkadaşlarına örnek ve liderlik ediyor. Trabzonspor’da pozitif bir etki yaratacağını ve bunun diğer oyunculara en iyisini yapmak için ilham kaynağı olacağına inanıyorum" dedi.

Kilit görev verecektir

Bjelica'nın Orsic'i yakından tanıdığını ve nasıl faydalanması gerektiğini bildiğini ifade eden Bubble, "Aralarındaki bu yakın ilişki ve güven, Trabzonspor’un gelecek sezonki başarılarında büyük rol oynayacaktır. Hocasının ona takımda kilit bir görev vereceğini düşünüyorum. Southampton dönemi, o zamanki hocasının futbola bakışıyla uymayıp beklentilerin altında da kalsa da Orsic, Trabzon’da beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler