Hırvat Basınından Trabzonspor'a müjde! Petkovic...

Hırvat basını Petkovic konusunda Trabzonspor'un sona geldiğini yazdı.

Hırvat Basınından Trabzonspor'a müjde! Petkovic...

Süper Lig'de yeniden zirveyi kovalamak isteyen Trabzonspor transferde hareketli günler geçiriyor.

Kourbelis, Fernandez, Orsic, Onuralp, Benkovic, Göktan ve Teklic'i renklerine bağlayan bordo-mavililer forvet için Bruno Petkovic'i bekliyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica da ısrarla onu istiyor. Dinamo Zagreb ile yapılan pazarlıklar sonrasında anlaşma yapmak için artık geri sayıma geçildi.

Hırvatistan'ın Sportske sitesi ise dün yayınladığı haberle bu işin bittiğini yazdı. Dinamo Zagreb ile 1 yıl kontratı kalan Bruno Petkovic'in sözleşme uzatmak için kulübünden 1.2 milyon euro maaş istediği ama reddedildiğinin belirtildiği haberde, 'Hajduk karşısında son derbisine çıktı ve artık ayrılık zamanı geldi' yorumunu yaptı. Hatta Zagreb taraftarının, Petkovic'in gitme kararı nedeniyle yönetime kızgın olduğu da dile getirildi. Fırtına'nın, 28 yaşındaki forvet için geri sayıma geçtiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler