Hikmet Karaman: Trabzonspor ilk 5 dakika şaşırdı

Trabzonspor, Malatya deplasmanından 3 puanla dönüyor.

Hikmet Karaman: Trabzonspor ilk 5 dakika şaşırdı

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 19 haftasında oynanması gereken ancak deprem nedeniyle ertelenen karşılaşmada kazanan taraf Trabzonspor oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman “ Mağlubiyetin ardında eksikler veya kulübedeki oyuncu eksikliği önemli. İlk 5 dakikaya baktığında Trabzonspor kimle oyunu kuracağını şaşırdı onlara baskı uygulanınca. Kolay değil lig liderine karşı oynuyorsun. İlk 11 deki oyuncularla değişiklik yaparak devam etmeye çalışıyorsunuz. 2-1 den sonra direnç gösterebilseydik. Ama bir kaybımız yok kazansaydık joker olurduk. Üzerine koymaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maça bakacağız. Bu maçta yenildik bitti başka bir şey konuşmaya bir şey yok.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler