Hikmet Karaman: Hedefimiz Trabzonspor seyircisi karşısına bir daha çıkmaktı

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor seyircisine övgüler yağdırdı.

Hikmet Karaman: Hedefimiz Trabzonspor seyircisi karşısına bir daha çıkmaktı

Haber61 - Spor Servisi / Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti ve yarı finalde Trabzonspor’un rakibi oldu.

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman maçtan önce Trabzonspor taraftarının karşısına çıkıp kendilerini alkışlatmayı hedef olarak koyduklarını belirtip şu ifadeleri kullandı:

Skoru almak burada turu geçmek istiyorduk. Takımımızı bu yoğun trafikte en akıllı şekilde kullanıp bu turu atladık. Kayseri şehrine hayırlı olsun. Hepsinden en önemlisi maçtan önce bizim için Trabzonspor ile bir daha oynayalımdı hedef. Çükü 40bin seyirci, müthiş bir ambiyans, saha müthişti. Orada Trabzonspor seyircisi karşısına bir daha çıkalım kendimizi alkışlatalım diye bir hedef koymuştuk. “ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçına kasket ile çıkacak mısınız sorusuna da “Takalım, Abdullah hoca ile beraber çıkalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor