Herkesin cevabını merak ettiği soru! Sturridge Beşiktaş maçında oynayacak mı?

her seferinde farklı bir nedenden dolayı forma giyemeyen Trabzonspor'un yıldızı Sturridge'nin Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

Herkesin cevabını merak ettiği soru! Sturridge Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Büyük umutlarla transfer edilen İngiliz yıldız Daniel Sturridge’in Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.

Kontrol Altında Aşil tendonunda oluşan ödemden ötürü Sivasspor maçının kadrosundan çıkarılan Sturridge, kontrollü olarak fitnes salonunda çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz golcünün durumu, Beşiktaş maçına kadar takip edilecek. 

Sturridge’in Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Trabzonspor’a geldiği günden bu yana fizik kondisyon konusunda henüz tam olarak hazır olmayan Sturridge, sakatlık sorunu da yaşadı.

Gençlerbirliği maçında 20 dakika forma giyen İngiliz golcü, Getafe maçında ise 45 dakika süre alabildi. Sturridge’in derbide oynamak istediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor