Herkes o golü konuşmuştu! Denswil Alanyaspor maçındaki o anlar için bakın ne dedi...

Trabzonspor'da Denswil, Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 5-1 ile geçti.

Bordo mavililerde Denswil maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Denswil'in maç sonu yaptığı değerlendirme şu şekilde;

Daha önceki maçlarda fırsatları değerlendirememiştik. Bugün bunları değerlendirdik ve çok sayıda gol bulduk. Bulduğumuz gollerle rakibin geri dönme ihtimalini de bitirdik. Oynadığımız oyundan zevk aldık. Muhtemelen taraftarlarımız da oynanan oyundan zevk almıştır.

Geçtiğimiz hafta yediğimiz gol üstüne çok fazla konuşmak istemiyorum. Bir iletişim sorunu yaşandı. Umarım gelecekte bir daha böyle bir hata yaşanmayacaktır.

Fenerbahçe maçında iyi bir mücadele ortaya koyabileceğimizi bu maçta gösterdik. Galibiyet, herkesin zaferi. Oynayan oynamayan, herkesin zaferi bu. Edin takıma liderlik yapmaya çalışıyor. Uğurcan kadroda olmamasına rağmen soyunma odasındaydı ve bizimle konuştu. Önemli olan takımın kazanması.

İkinci yarıda hocamızın isteğiyle daha sabırlı oynadık. Oyunu sağdan sola, soldan sağa çevirdik. Alanları daha rahat bulduk, belki de 5'ten fazla da gol atabilirdik.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor