Her şey 50. yıl için

Trabzonspor’da bir taraftan ligin ikinci yarısının planları yapılırken, en büyük projeler ise yeni döneme dair.   Karadeniz ekibinde göreve 1 ay kadar önce gelen başkan Muharrem Usta ve kurmayları, tüm ekonomik imkanlarını ve sosyal yatırımlarını yeni dön

Her şey 50. yıl için
Trabzonspor’da bir taraftan ligin ikinci yarısının planları yapılırken, en büyük projeler ise yeni döneme dair.
 
Karadeniz ekibinde göreve 1 ay kadar önce gelen başkan Muharrem Usta ve kurmayları, tüm ekonomik imkanlarını ve sosyal yatırımlarını yeni dönemin sportif başarılarına yatıracak. Akyazı Projesi’nin isim hakkının satışından gelecek rakamların yanı sıra, yeni imzalanacak olan tüm sponsorluk anlaşmaları da yeni teknik direktör paralelinde Trabzonspor’un şampiyonluk hedefinin hizmetinde olacak.
 
‘Karşılığını vermeliyiz’
 
Başkan Usta’nın tüm açıklamaları da bu doğrultuda. Her fırsatta 2016-2017 dönemini işaret eden Bordo-Mavililer’in patronu, “Bizim 50. yılımızı ıska geçmek gibi bir şansımız yok. Çünkü 100. yıl kadar kıymetli ve genç nesil için bambaşka anlamlar ifade ediyor. O nedenle biz de yönetim kurulu olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Son kongrede bize duyulan güvenin karşılığını mutlaka vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler