Hem Yabancı Futbolcular Hem de Yerliler Elde Kaldı

Trabzonspor Genel Menejeri Süleyman Hurma’dan çarpıcı açıklama. Bordo Mavili ekibin menejeri Hurma elden çıkarılması düşünülen futbolculara gelen komik teklifler için ilginç ifadeler kullandı.Hurma Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon astronomik bonservis bede

Hem Yabancı Futbolcular Hem de Yerliler Elde Kaldı

Trabzonspor Genel Menejeri Süleyman Hurma’dan çarpıcı açıklama. Bordo Mavili ekibin menejeri Hurma elden çıkarılması düşünülen futbolculara gelen komik teklifler için ilginç ifadeler kullandı.

Hurma Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon astronomik bonservis bedelleri karşılığında transfer ettiği yerli ve yabancı futbolcuları kulüplerin nerdeyse bedava istediğini belirterek” Elimizde geçen sezon transfer edilen ve göndermeyi düşündüğümüz futbolcular var. Bu futbolcuların talipleri de çıkıyor ancak nerdeyse kulüpler bu isimleri bedavaya yakın bonservis bedeli ile  istiyor. Bu bonservis bedelleri ile bu futbolcuları göndermemiz mümkün değil.

Çalışmalarımız sürüyor, hocamızın bu sezon kadrosunda düşünmediği ve satılmasını istediği futbolcuları elimizden çıkaracağız.Genelde yabancı futbolculara teklif geliyor yerli futbolcular için ise çok teklif yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor