Hem kupada hem ligde Çalımbay farkı

Trabzonspor'un Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ı takımın başında getirmesinden sonra hem kupada hem de ligde yüzü gülmeye başladı. 

Hem kupada hem ligde Çalımbay farkı
Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan, 8. hafta sonunda ise kötü gidişatını teknik direktör değişikliğiyle gideren Trabzonspor'un hem ligde hem de kupada yüzü gülmeye başladı. Bordo-mavililer deplasmanda Sivasspor galibiyetinin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 mağlup ederek tur için avantaj elde etti.

6 maçtır yenilmiyor

Karadeniz ekibi Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına gelmesinden sonra oynadığı ilk maçta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Söz konusu maçın ardından ligde ve kupada oynadığı 6 maçta ise bordo-mavililer yenilmedi. Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda deplasmanda Çorum Belediyespor'u 6-0 mağlup eden bordo-mavililer, ligde ise Galatasaray'ı 2-1 yenerken Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Osmanlıspor’u 4-3 ve Sivasspor'u da 2-1 ile geçen Trabzonspor, kupada 5. eleme turunda ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 mağlup ederek yenilmezliğini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler