Helal olsun sana Akakpo

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiralık olarak kadroya kattığı Akakpo, Başakşehir maçında takımın beraberlik golünü kaydetti.    44 Bin Euro garanti ücrete oynayan Akakpo bu golle birlikte bordo mavili kulübe 65

Helal olsun sana Akakpo
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiralık olarak kadroya kattığı Akakpo, Başakşehir maçında takımın beraberlik golünü kaydetti. 
 
44 Bin Euro garanti ücrete oynayan Akakpo bu golle birlikte bordo mavili kulübe 650 Bİn TL kazandırdı. Bu rakam maaşının tam 4 katına isabet ediyor.
 
Aykut Demir'in sarı kart cezalısı olduğu karşılaşmada Mustafa Yumlu ile birlikte stoperde görev alan Akakpo ortaya koyduğu performansla alkış alırken artı olarak bir de ağları havalandırdı. Trabzon'a 1 puanı getiren Togolu stoper takımına 650 bin TL beraberlik primini de getiren isim oldu.
 
Yarım sezonluğuna kiralanan ve 44 Bin Euro garanti ücret alan tecrübeli stoper 1.500 Euro da maçbaşı ücret alıyor. 9. lig maçını oynayan Akakpo attığı golle masrafının 4 katını kulübe kazandırırken sezon sonunda bonservisinin alınabileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler