Hekimoğlu'ndan Trabzonspor için 3 önemli kriter!

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, İstanbul kulüplerinin peşinden giden değil, Karadeniz Bölgesi'nden başlayıp bütün Anadolu'nun liderliğini ve sempatisini kazanan bir kulüp konumuna tekrar ulaşmak zorunda olduklarını söyledi.    Genel Kurul çalışm

Hekimoğlu'ndan Trabzonspor için 3 önemli kriter!
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, İstanbul kulüplerinin peşinden giden değil, Karadeniz Bölgesi'nden başlayıp bütün Anadolu'nun liderliğini ve sempatisini kazanan bir kulüp konumuna tekrar ulaşmak zorunda olduklarını söyledi. 
 
Genel Kurul çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, önümüzdeki süreçte projelerini kamuoyuyla paylaşma kararı aldı. Bordo-mavili kulübün üyeleriyle yüz yüze diyalogdan yana olan Hekimoğlu, Trabzonspor'un idari vizyonunu, "Kulübün çağdaş mantık, yöntem ve uzmanlık kriterlerine göre yönetilebileceği bir anlayışa kavuşturulması" olarak açıkladı.
 
Bu anlamda planlama yollarını 3 ana başlıkta toplayan Hekimoğlu bunları, "Sosyal alan, ekonomik alan ve sportif alan" olarak sıraladı.
 
Sosyal anlamda camiadaki dargınlıkları ve ayrılıkları bitirmeyi, iç huzuru ve barışı sağlamayı, sağlıklı taraftar profilini kulübe entegre etmeyi planlayan Celil Hekimoğlu, ekonomik alanda kulübe ek kaynak aktarmayı, gelirleri artırmayı, maliyetleri kısmayı, borçlar azaltarak, nakit akışı ve finansal sürdürülebilirlik sağlamayı hedefliyor.
 
“BÜTÜNLÜK ATMOSFERİNİ YENİDEN GERİ GETİRMEK EN BÜYÜK AMACIMIZ”
 
Trabzonspor'un yarıştığı her alanda zirveye oynayan, Avrupa kupalarına düzenli olarak katılan, Trabzon’u ve Trabzonsporluluğu özümsemiş oyunculardan kurulu bir kadro yapısı oluşturmaktan taviz vermeyen bir anlayışta olması gerektiğinin altını çizen Celil Hekimoğlu, "Camiada yok olma aşamasına gelen bütünlük atmosferini yeniden geri getirmek en büyük amacımız. Trabzonspor'un bütün fertleriyle sağlıklı iletişim kurup onların görüş ve düşünceleri yönetim sürecine dahil edeceğiz. Kurumsal bütünlüğü güçlendireceğiz. Katılımcı bir yönetim anlayışı geliştirerek, kulübün vizyonuna katkı yapacak bütün olumlu fikirleri yürütme sürecine dahil edeceğiz" diye konuştu.
 
“ANADOLU'NUN LİDERİ TRABZONSPOR”
Hekimoğlu ayrıca, kulübün Anadolu öncülüğü anlamındaki tarihi misyonunu geri getirmesi gerektiğini de savunarak, "İstanbul kulüplerinin peşinden giden değil, Karadeniz Bölgesi'nden başlayıp bütün Anadolu'nun liderliğini ve sempatisini kazanan bir kulüp konumuna tekrar ulaşmak zorundayız. Bunu da ancak kuracağımız sağlıklı ilişkilerle geliştirebiliriz. Anadolu'nun lideri Trabzonspor algısını yeniden güçlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor