Hekimoğlu'ndan sağduyu mesajı!

Genel Kurul'un Bordo Mavili kulübün büyüklüğüne ve vakarına yakışır şekilde başladığını kaydeden Hekimoğlu, seçim sürecinin de buna göre tamamlanmasını temenni ettiğini vurguladı. Tüm başkan adaylarının kongre öncesi gerek divan başkanlığı konusunda anlaş

Hekimoğlu'ndan sağduyu mesajı!

Genel Kurul'un Bordo Mavili kulübün büyüklüğüne ve vakarına yakışır şekilde başladığını kaydeden Hekimoğlu, seçim sürecinin de buna göre tamamlanmasını temenni ettiğini vurguladı.

Tüm başkan adaylarının kongre öncesi gerek divan başkanlığı konusunda anlaşmalarını gerekse de kahvaltıda biraraya gelinmesini son derece önemli gördüğünü dile getiren Hekimoğlu, "Kongrenin sonunda kazananın Trabzonspor olmasını temenni ediyoruz. Genel kurulda ekibimizle birlikte aday olarak üyelerimizin karşısına çıkacağız. Bu zor, meşakkatli ama bir o kadar da kutsal yolda hedefimiz, geçmişten bugüne gelen devamlılığı içerisinde Trabzonspor'umuzu daha üst seviyelere taşımak olacaktır" diye konuştu.   

img_0011-001.jpg

Neye talip olduklarının, onu nasıl koruyacaklarının ve ne şekilde daha da büyütebileceklerinin bilincinde olduklarını kaydeden Hekimoğlu, "Tümden bir yıkım için değil ciddi bir değişim için göreve talip olduk ve kolları sıvadık... Kulübümüzün içine düştüğü ekonomik buhranı göz önünde bulundurduğumuzda hayatiyetimizi devam ettirebilmek adına sürdürülebilir bir ekonomik model oluşturacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ekibimizle birlikte daha sağlıklı bir büyüme hedefiyle yola çıkıyoruz" dedi.

img_0065.jpg

DESTEK GÜCÜMÜZ, GÜVEN SORUMLULUĞUMUZ

Kimsenin niyetini sorgulamayacaklarını vurgulayan Celil Hekimoğlu şunları söyledi: "Ancak çok net bir şekilde görülmektedir ki; Trabzonspor'un bugün gittiği yol yanlış bir yoldur. Seçilen yöntem doğru değildir. Bu yöntemin sonuçları da ortadadır. Uzun süredir hazırlandığımız adaylık sürecinde sadece seçimi kazanmak için değil, seçim sonrasında da kulübümüze layıkıyla hizmet edebilecek bir ekip oluşumuyla üyelerimizin karşısına çıkacağız. Trabzonspor’da göreve seçildiğimiz andan itibaren işi, gücü, evi, ailesi Trabzon'da bulunan birisi olarak her an taraftarlarımızla yan yana yaşayacağımızın bilincinde olunmasını istiyoruz. Yaptıklarımızdan ya da yapamadıklarımızdan hesap verme sorumluluğunu taşıyacak olmamız atacağımız her adımın sağlıklı olması zorunluluğunu omuzlarımıza yükleyecektir. Bütün bu gerçekler ışığında, camiamızın içinden biri ve tabanın sesi olarak, köklü bir değişim için yola çıktık. Üyelerimizin ve taraftarlarımızın desteği gücümüz, güveni sorumluluğumuzdur."

img_0116-001.jpg

img_0141-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler