Hekimoğlu'na duygusal karşılama!

Trabzonspor'da dün gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlığı 13 oy fark ile Muharrem Usta'ya kaptıran başkan adayı Celil Hekimoğlu'na çalışanları ve babası destek verdi.    Büyük çekişmeye sahne olan kongrede son sandıkta başkanlığı kaybeden Hekim

Hekimoğlu'na duygusal karşılama!
Trabzonspor'da dün gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlığı 13 oy fark ile Muharrem Usta'ya kaptıran başkan adayı Celil Hekimoğlu'na çalışanları ve babası destek verdi. 
 
Büyük çekişmeye sahne olan kongrede son sandıkta başkanlığı kaybeden Hekimoğlu bugün Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Hekimoğlu Döküm'e gitti. Kendisini şirketin girişinde babası Celal Hekimoğlu ve çalışanları karşılarken, baba Hekimoğlu oğlunu kucaklayarak, "Oğlum sen başardın, seninle ne kadar iftihar etsem azdır" diyerek sarıldı.
 
Ardından çalışanlarının tezahüratları ve alkışları ile moral bulan Hekimoğlu'nun duygulandığı gözlendi. Görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor