Hekimoğlu: Yönetimin vizyonu yok

Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak seçimde başkanlığa talip olan olan Celil Hekimoğlu, birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı.   İşte o çok konuşulacak açıklamalar;   “Yıllık 75 milyon Lira gelire karşılık, banka borçları dahil 220 milyon Lira’lık

Hekimoğlu: Yönetimin vizyonu yok
Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak seçimde başkanlığa talip olan olan Celil Hekimoğlu, birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı.
 
İşte o çok konuşulacak açıklamalar;
 
“Yıllık 75 milyon Lira gelire karşılık, banka borçları dahil 220 milyon Lira’lık bir ödeme söz konusu. Bu tablo yıllık 150 milyon TL’lik bir açık demek. Yani kulüp mali olarak uçurumun tam kenarında. Ancak yönetimin hala tek gündemi transfer Günlük değil, yıllara taşınacak bir planlamayla bu ekonomik çöküşten çıkmayı hedefliyoruz. Elbette kısa vadede ortadan kalkacak bir sorun değil. Artık tüm camia durumu kavramalı ve yeni yönetime destek vererek denk bütçeler oluşturmasına fırsat tanımalıdır. 3-5 yıllık toparlanma, kalkınma ve büyüme planları geliştirmeliyiz. Ekonomide uzman kadromuzla bu süreci yönetmeye talibiz.”
 
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
 
“Trabzonspor, 2010-2011’in şampiyonudur. Fenerbahçe o sezon şike yapmıştır. Bu gerçeği kimse değiştiremez. Yapılan belgelenmiştir, cezalandırılmıştır. Ancak daha sonra oluşturulan suni gündemle kurulan mahkeme bir ilke imza atılmıştır. Hukuk tarihinde ilk kez Yargıtay tarafından verilen bir karar yerelde bozuldu. Bu olay tarihe kara leke olarak geçmiştir. O sezonu ve sonrasını unutmayacağız, unutturmayacağız. Seçildiğimiz taktirde hem yeni hukuki kapıları aralayacak, hem de yeni şampiyonluklar kovalayacağız. Trabzonspor son yıllarda çok kavgacı bir kimliğe büründü, sempatisini kaybetti. Önce kendi camiamızla sonra tüm Türk spor camiasıyla kucaklaşarak sporun ve futbolun özü olduğuna inandığımız sevgi ve centilmenlik anlayışını yeniden hakim kılmak istiyoruz.”
 
POLİTİKA YANLIŞ
 
“Transfer politikamız baştan aşağıya yanlış. Bu yönetim döneminde sürekli teknik adam değişti, sayısız futbolcu gitti geldi. Gelip daha forma giymeden, aynı transfer döneminde başka kulüplere giden futbolcular söz konusu. Üstelik buna karşılık ortada sportif bir başarı da yok. Büyük paralar harcamış ama geleceğe, başarıya değil, günü kurtarmaya, daha da vahimi felakete yatırım yapılmış. Biz işi bitmiş değil, o şerefli formayı giymekten gurur duyan, her zerresini teriyle ıslatan gerçek yıldızları bünyemize katacağız ve üreteceğiz”
 
SİYASET YAPMAM
 
Trabzon’un iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Bunu da yöneticilik tecrübesi ve kabiliyeti olan insanlar yapar. Biz seçimi kazanma odaklı değil, kulübü daha da büyütebilecek, yönetebilecek vizyonda bir yönetim kurulu oluşturuyoruz. Kendi alanlarında uzman, ekonomileri güçlü, kredibiliteleri yüksek bir kadroyla kulübü sırtlamanın arayışındayız. Hiçbir zaman siyasetin içerisinde olmadım, olmayacağım da. Elbette kulübün işleri için ilgili makamlarla görüşeceğiz ancak çizgimiz sportif çizgi olacak.
 
TRABZONSPOR DÜNYA KULÜBÜDÜR
 
“Trabzonspor ilk 5 şampiyonluğunu Trabzon’dan yönetilerek, kendine özgü anlayışıyla kazandı. Sonra bu temel üzerine oluşan doğrularla diğer başarılar geldi. 7 şampiyonluktaki ortak felsefe Trabzonspor Modeli’ne sahip çıkmaktı. Şu anda bu anlayıştan uzaklaştığımızı görüyoruz. Elbette Trabzonspor dünya kulübüdür, önemli oyuncular da transfer edecektir ancak kendi kaynaklarını kurutarak, oraya arkasını dönerek başarıya ulaşamaz. Trabzonspor’un geleneğini, geleceğin başarı halkasında en önemli unsur olarak görüyoruz."
 
"Reformist ve realist olacağız. Üyelerimizin karşısına önemli ve gerçekçi projelerle çıkacağız. Bunları en öncelikli olanlarından biri Trabzonspor TV’dir. Onu kurarak kulübümüzü bütün taraftarlarımıza ulaşırmayı hedefliyoruz. Sadece sportif ve ekonomik alanda değil, başta TS Club olmak üzere kulübümüzün tüm markaları anlamında geniş çaplı planlamalar içerisindeyiz. Bunları zamanı geldiğinde sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağız”
 
(FANATİK)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler