Hekimoğlu: "Trabzonspor’u Birlikte Yöneteceğiz"

Trabzonspor'da kongre günü yaklaşırken başkan adayı Celil Hekimoğlu, çalışmalarını büyük hızla sürdürüyor. Akçaabat'ta geniş katılımlı bir toplantıya katılan ve gördüğü ilgiden büyük bir memnuniyet duyan Hekimoğlu, Trabzonspor'un marka algısını, ulusal ça

Hekimoğlu: "Trabzonspor’u Birlikte Yöneteceğiz"

Trabzonspor'da kongre günü yaklaşırken başkan adayı Celil Hekimoğlu, çalışmalarını büyük hızla sürdürüyor.

Akçaabat'ta geniş katılımlı bir toplantıya katılan ve gördüğü ilgiden büyük bir memnuniyet duyan Hekimoğlu, Trabzonspor'un marka algısını, ulusal çaptaki faaliyetlerini toplumun düşünce liderleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, katılımcı ve şeffaf bir yönetim tarzı izleyeceklerini vurguladı.

Trabzonspor'u Trabzonsporlular ile birlikte yöneteceklerini vurgulayan Hekimoğlu, oluşturacağımız kurullar sayesinde ortak akıl üreteceklerinin altını çizdi. Sportif, finansal, idari ve marka güçlendirilmesi konusunda oluşturacakları danışma kurullarının önemine dikkat çeken Hekimoğlu, "Yönetim anlayışımızda da stratejimizden taviz vermeyeceğiz. Kulüpte son dönemde oluşan genel teamül, yönetimlerin kararları tartışmadan sadece başkan ya da 3-5 yöneticinin görüşüne göre almaları hatasıdır. Biz bu yanlışın içerisine düşmeyeceğiz. Yönetim kurulumuzda düzenli toplantılarda ve kurumsal anlayış çerçevesinde kararlar alınacak. Önce yönetimde, sonra da kentte ortak aklı hakim kılacağız" diye konuştu.

SEBATSPOR FORMASI

Celil Hekimoğlu ve ekibine Akçaabat organizasyonu sırasında Akçaabat Sebatspor formasıyla kaşkolu hediye edildi. Trabzonspor'u tekrar Trabzon'un değerleriyle bütünleştirerek, değişimi gerçekleştireceklerini dile getiren Hekimoğlu, "Bölgedeki tüm amatör küme, BAL, 3. Lig ve 2. lig takımlarını öz kaynak olarak kullanacağız. Bu kaynağın vitrini olan pilot takımımızı gerçek ve gelecekteki kimliğine kavuşturacağız. Amatör kulüplerimizi ve sporcularımıza yerinde destekleyip takip ederek geleceğe hazırlayacağız. Sebatspor da bu anlamda potansiyeli olan ve geçmişte önemli değerler üretmiş bir kulübümüz. Ona da gereken bütün desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın" ifadelerini kullandı.

KOLEJİN YERİ HAZIR

Celil Hekimoğlu'na Akçaabat ziyaretinde minik Trabzonsporlu öğrenciler de destek verdi. Kulübün bünyesinde eğitimli gençler yetiştirerek hem geleceğe sağlıklı nesiller hazırlamak hem de aidiyet duygusunu güçlendirmek istediklerini de dile getiren Hekimoğlu, "En önemli projelerimizden biri olarak Trabzonspor Koleji'ni görüyoruz. Planımız, Esiroğlu'ndaki futbola sahası, spor salonu ve yurdu bulunan yatılı bölge okulunun Trabzonspor Koleji ve yurduna dönüştürülmesi. Seçildiğimiz andan itibaren bu konuda startı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Hekimoğlu:

Hekimoğlu:

Hekimoğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor