Hekimoğlu ile Ağaoğlu kahvaltıda ne konuştu? Canlı yayında açıkladı

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu ile Ağaoğlu kahvaltıda ne konuştu? Canlı yayında açıkladı

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında evinde Gaziantep FK'yı ağırladı.

Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil hekimoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Hekimoğlu Trabzon'un Sarıyer galibiyeti hakkında konuşan Hekimoğlu "Öldük Öldük dirildik ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu "90+9’da galibiyet geldi. Bugün burada biz güzel bir galibiyet bekliyoruz. Bu sene önceliğimiz Trabzonspor’un şampiyonluğu. Sayın Başkan bizi onurlandırdı kulübümüze geldi. Kahvaltıya geldi sohbet ettik. Nasıl Trabzonspor ve Hekimoğlu şampiyon olur onları konuştuk. Futbolcu transferlerini konuştuk. Biz Trabzonspor’dan oyuncu alabilir miyiz diye konuştuk. Trabzonspor’da da çok oyuncu kalmadı.Çok alacağımız oyuncu yok gibi duruyor. Başkanın tecrübesinden faydalanmaya çalıştık. Tüm desteğini bize veriyor. Biz de ona destek oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu Trabzon'a transfer yapılması hakkında da konuşan Hekimoğlu "Trabzonspor'daki boştaki oyunculardan bize göre oyuncu yok onu konuştuk başkanla. Santrafor alacağız mutlaka. Kenara alternatif oyuncu almak istiyoruz . Bir tane stoper almak sityoruz. Sezona başlarken alternatifli bir kadro kurmadık Orta sıraları hedefledik. Ama takım çok başarılı oldu. Averajla kinci sıradayız. Bu takım buralara kadar gelmişken destek olmak lazım. 2-3 tane nokta atışı yapmak istiyoruz. İyi oyuncular almak istiyoruz. Ara transfer zor. Kimse iyi oyuncusunu vermek istemez tabi." şeklinde konuştu.

Hekimoğlu son olarak "Başkan da bizim gibi projemizi çok detstekliyor. 1. Lig’deki takımın Trabzonspor'a çok katıkısı olur. Özellikle yabancı oyuncu konusunda. Biz 1’de kalıcı olmak istiyoruz. Trabzonspor’a oyuncu arayışında katkı yapmak istiyoruz. Bu sene Hakan Yeşlil müthiş bir çıkış yaptı. Kerem baykuş öyle. Bunu neden genç yabancı futbolcularada yapmayalım.  Burada onları pişirip Trabzonspor’a verebliriz. Başkan da bunun farkında." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor