Hayrettin Hacısalioğlu'ndan flaş sözler! "2011 süreci doğru değerlendirilmiş olsa..."

Trabzonspor'un Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un efsane ismi; eski futbolcusu, teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer vefatının 3. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Sümer'i mezarı başında anan isimler arasında Trabzonspor'un Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da vardı.

Hacısalihoğlu, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'un sorularını yanıtladı.

"RAHMETLE ANIYORUZ"

Sümer'in Trabzonspor ve Türk futbolu için çok özel bir isim olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, "Yaptıklarıyla yapmak istedikleriyle, düşünceleriyle çok önemli ve özeldi. Trabzonspor bugün bu kadar büyük olmuşsa bunda en başta 2-3 kişinin çok emeği vardır. Bunlardan biri de Özkan Sümer’di. Çok mücadele etmiştir. Tartışılmaz konuşulmaz ve anlatılmaz bir değerdir. Trabzonspor onu gün geçtikçe daha çok arayacak. Yenilik üretir. Şartlara göre değişiklik yapardı. Söyledikleri dilerim ki bir örnek olur, ders alınır. Özkan Sümer’i rahmetle anıyoruz. 3. Ölüm yıldönümünü kutladık. Dilerim ki hep böyle kalabalıkla anılır" dedi.

Hayrettin Hacısalioğlu'ndan flaş sözler! "2011 süreci doğru değerlendirilmiş olsa..."

"GÜNEŞ'İN SÖZLERİ OLUMSUZLUKLARI GÜZEL ANLATIYOR"

Türk futbolunun kötü bir gidişatta olduğunu kaydeden Hayrettin Hacısalihoğlu, "Özellikle meşhur Karabük maçından sonra Şenol Güneş’in sözleri birer cümle olarak alındığında bugün Türk futbolundaki olumsuz noktayı çok güzel anlatıyor. Ne tedbir ne önlem alınmış Ne de bir girişimde bulunulmuş. Keşke Şenol Hoca bu konularda haklı olmasaydı. İpi kopmuş bir boğa gibi sağa sola saldırıyorlar. Yarın başka hadiseler olacak. Bunların önlenmesi istenmiyor mu? Önlenemiyor mu? Kestiremiyorum. Negatif hadiseler olacaktır. Daha çok üzüleceğiz. Gidişat iyi değil" şeklinde konuştu.

"ÖZKAN SÜMER GİBİ İNSANLARI BU MAKAMLARA GETİRMEK LAZIM"

Sporun içinden gelmeyen isimlerin futbolu yönettiğini vurgulayan Hayrettin Hacısalihoğlu, "2011 sürecini Türkiye federasyon olarak doğru değerlendirmiş olsaydı bugünler yaşanmazdı. Abesle iştigal diye bir laf vardır. Gelinen nokta tam da öyle. Kaşıdıkça daha üzücü hadiseler olacaktır. Türk futbolu daha geriye gidecektir. Sporun içinden gelmeyen insanlardan federasyon başkanı olursa olacağı budur. Sporun içinde çok değer vardır. Özkan Sümer gibi insanları bu makamlara getirmek lazımdır ki, Türk futbolu ileriye gitsin" ifadelerini kullandı.

Hayrettin Hacısalioğlu'ndan flaş sözler! "2011 süreci doğru değerlendirilmiş olsa..."

"GIRTLAĞINA KADAR BORÇLU KULÜPLERİN..."

Türk futbolunun en büyük problemlerinden birinin de ekonomi olduğunu altını çizen Hacısalihoğlu, "Önce devletin spor bakanlığının federasyonun, maliye bakanlığın, kulüplerin, genel kurulların sağlıklı işlemeleri lazım. Her sene bir hadise çıkıyor, o sezonu bulandırıyor, değersizleştiriyor. Yapılacak olan iş; oturup ekonomik durumlar iyi olmalı ki iyi yönetilsin. Gırtlağına kadar borçtaki kulüplerin transfer yapma heveslerini anlamış değilim. Tüm kulüplerin borcu var. Sizi bu şekilde takdir edecek kimse yok, taraftarlarınız da dahil" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler