Hayrettin Hacısalihoğlu yeni listede neden yok! İşte perde arkası!

Trabzonspor'da kongre öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor.

Hayrettin Hacısalihoğlu yeni listede neden yok! İşte perde arkası!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'un 1-2 Aralık'ta yapacağı Olağan genel Kurul öncesi Ahmet Ağaoğlu yönetim listesini Divan Kurulu'na sundu. Tek aday olarak kongreye kaytılacak olan Ağaoğlu listesinde önemli değişiklikler var. Mevcut yönetimde Asbaşkan olarak görev yapan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun yeni listede olmayışının nedenleri belli oldu. 

Son 1 aydır yeni yönetimde görev almayacağını sıkça belirten Hacısalihoğlu'nun, Trabzonspor'da yaşanan her türlü sıkıntıda hedef olarak görülmesi ve yorulduğunu belirmesi nedeniyle kendi isteğiyle Ağaoğlu'nun Divan Kurulu'na sunduğu yeni yönetim kurulu listesinde  olmadığı belirtildi.

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun dün kulübe gelerek Asbaşkanlık odasındaki özel eşyalarını toplayıp, personelle vedaştığı öğrenildi.,

Mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Yiğit Alp'in ise yeni asbaşkan olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor