Hayrettin Hacısalihoğlu: "Trabzonspor Favori"

Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu: "Trabzonspor Favori"

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un AEK ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, AEK maçı ile ilgili olarak “Trabzonspor avantajlı olarak maça başlıyor. Rakip takımın iç bünyesinde huzursuzluk ve sonuçta rakipten daha üstün bir kadroya ve tecrübeye sahip: Trabzonspor favori olarak maça başlıyor. Ama hiçbir maçta oynanmadan kazanılmıyor. Futbol sürprizlere gebe bir oyun. Ünal hoca Trabzonspor’a katkı sağlarken kendine de kariyer kazandırıyor. İnşallah güzel bir galibiyet alacağız. Bir takımın başarılı olabilmesi için iyi futbolcular yeterli olmuyor. İyi oyuncuların iyi takım olması lazım. Nitekim gördük ki çok genç arkadaşlarımız birçok Avrupalı kariyerli oyunculardan daha çok katkı ağladı. Sadece transfer peşinde koşuyoruz. Bir oyuncunun tek başına katacağından takımda kaybedeceğimiz daha fazla. Biz kendimizden olan futbolcularla kurulu takıma sahip çıkmalıyız. Diğerlerini de katacağız ama Trabzon’dan Trabzonspor2dan harmanlanmış futbolcular olması lazım.” Dedi.

Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Hacısalihoğlu, “Trabzonspor Fenerbahçe maçları her dönemin en önemli maçları olmuştur. O dönemde Galatasaray ve Beşiktaş başarılı değildi. Trabzonspor’da çok heyecanlı başarılı bir ekip. Bizle yarışan Fenerbahçe vardı. O maçlar çok heyecanlı olmuştur ve bugüne gelinmiştir. Fenerbahçe son dönemde iyi değil Trabzonspor’da yükselişte olan bir takım. Bizim Avrupa maçımız var. Fenerbahçe maçımızda var. Yorucu maçtan deplasmana gideceği hem de en önemli rakibimizle. Başka bir rakip olsa oyuncular belki bu motivasyonu sağlayamayacaktır. Bu seriyi tamamlayıp. Sonra İstanbul’da Fenerbahçe maçı ile galibiyetle yolumuza devam ederiz” dedi.

Hacısalihoğlu, Fenerbahçe maçının hakeminin Fırat Aydınus olması konusunda “Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır üst klasman hakemler. Çok tanınıyor ve biliniyor. Çok da hatalar yapılıyor ve hafızalara kazanıyor. Bizimde çok canımızı yakmıştır. Daha dikkatli ve temkinli maçlar yönetirler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor