Hayrettin Hacısalihoğlu : Takım Beklediğimizden iyiydi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu : Takım Beklediğimizden iyiydi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 13. Haftasında sahasında Fenerbahçe’yi yeşil çimlere gömen Trabzonspor’da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Beklediğimizden güzel bir oyun oynandı diyen Hacısalihoğlu “Sahada müthiş bir futbol vardı” ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu “Çok zevkli, taraftarları mutlu eden bir futbol oynandı. Takım da beklediğimizden daha iyiydi. 80. Dakikaya kadar müthiş bir futbol vardı. Ama futbol bir gol yedik rakip moral buldu. Beraberliği yakalayacak pozisyonu buldu. Bir çok oyuncumuzu kazandığımızı düşünüyorum. Zaten amaç genç oyuncuları kazanmaktı. Bu konuda yol aldığımızı düşünüyorum. Bir maçla bunu söylemek ya da Onur ve Burak ı günah keçisi yapmak yanlış. Trabzonspor bugünkü şartlarına göre doğru bir yolda. Zaman zaman yanılgılar olacak ama bu doğru çizgisini müdafa ederse yol katetmiş olur. Taraftarın maç maç değil sezonluk değerlendirme yapması lazım. Bu daha doğru olur. Bunlar hep şansa bağlı. Sakat oyuncular olunca gençler şans buldu. Şanslarını iyi değerlendirdiler. Bu diğer oyuncuklar kadro dışı kaldı güzel sonuç alındı demek haksızlık olur. Bu soruların şimdi sırası değil. Şu galibiyetin tadını çıkaralım. Benim olup olmamam önemli değil. Demin yol haritasını söyledim. Bu anlayışla devam etmek önemlidir. Sosa kalitesi bilinen çok üst düzey bir oyuncu. Bugüne kadar moralsizlik ve formsuzluk nedeniyle, bu formu yakalayamamıştı. Gerçek sosa buydu. Maçın adamı kaleciydi, Hüseyin, Novak, Sosa’ydı. Novak bir tane attı bir tane dagha atıp az kalsın gol kralı oluyordu." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor