Haydi Trabzon seriye bağla

Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, bugün Eskişehirspor'a konuk oluyor. İki haftadır kazanan bordo-mavili takımda hedef deplasmandan üç puanla dönerek galibiyet serisini üç maça çıkartmak.Aynı zamanda en büyük rakibi Başak

Haydi Trabzon seriye bağla

Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, bugün Eskişehirspor'a konuk oluyor. İki haftadır kazanan bordo-mavili takımda hedef deplasmandan üç puanla dönerek galibiyet serisini üç maça çıkartmak.

Aynı zamanda en büyük rakibi Başakşehir'i de geçerek dördüncülük koltuğuna yerleşmek. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Cardozo, Yatabare ve Bosingwa gibi önemli isimlerin yokluğunda Waris ile Aykut Demir'i ilk 11'e monte edecek. Ersun Yanal, kalan üç haftada galip gelerek ligi istedikleri yerde bitirmek istediklerini dile getirdi. 

İYİ OYUNLA KAZANMALIYIZ 

Tecrübeli hoca, "Rizespor ve Bursaspor maçlarında ofansif futbol oynamaya çalıştık ve bunun sonucunda galip geldik. Eskişehirspor karşısında da kendi oyun kimliğimizi sahaya yansıtarak kazanmak için mücadele edeceğiz. Oynadığımız oyunla taraftarımıza da zevk vermek istiyoruz" dedi. 

 

BELKALEM DE GÖTÜRÜLDÜ 

Bordo-mavili takımda Essaid Belkalem de uzun süren sakatlık döneminin ardından ilk kez kadroda yer aldı. Fırtına, kanatlardan Erkan Zengin ve Waris'in getireceği toplarda Deniz Yılmaz ile gol arayacak. Mehmet Ekici de frikikler ve uzaktan şutlarla gol bulmaya çalışacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor