"Hayalim Trabzonspor'u çalıştırmak" demişti! İstanbul ekibini Süper Lig'e taşıdı

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktör Osman Özköylü, Pendikspor'u Süper Lig'e taşıdı.

"Hayalim Trabzonspor'u çalıştırmak" demişti! İstanbul ekibini Süper Lig'e taşıdı

Osman Özköylü yönetiminde Pendikspor, Bodrumspor'u play-off finalinde 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükseldi.

Pendikspor, Çaykur Rizespor ve Samsunspor'un ardından yeni sezonda Süper Lig'de boy gösterecek 3. takım oldu.

Pendikspor ile sözleşmesi sona eren Osman Özköylü'nün yeni sezonda takımın başında yer alıp almayacağı şimdilik merak konusu.

osman-koylu-pendikspor-ile-super-ligde-2.jpg

"HAYALİM TRABZONSPOR DEMİŞTİ"

Pendikspor'un başarılı teknik adamı Osman Özköylü, daha önce yaptığı açıklamada, "Benim en büyük hayalim Trabzonspor teknik direktörlüğü. Kimin ne kadar orada başarılı olacağı düşünülüyorsa, ben de o kadar kendime güveniyorum" demişti.

OSMAN ÖZKÖYLÜ KİMDİR?

26 Ağustos 1971 yılında Aydın'da dünyaya geldi.

Osman Özköyülü futbolculuk kariyerinde 9 yılını Trabzonspor'da geçirdi. Trabzonspor'un efsane isimleri arasında yer alan Özköylü; Aydınspor, Samsunspor, Kayserispor, Kocaelispor, Etimesgut Şekerspor ve Uşakspor formalarını da giymişti.

Türkiye Milli Takımı'nın formasını da 19 kez terleten Osman Özköylü'nün teknik adam olarak görev aldığı takımlar şu şekilde: Etimesgut Şekerspor, Erzurumspor, İskenderun, Elazığspor, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor, Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Samsunspor, Adanaspor, Osmanlıspor, Boluspor, Hekimoğlu Trabzon, Altay SK ve Pendikspor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler