Hasan Saka: Trabzonspor aidatı 61 lira olsun

Trabzonspor Mali Kongresinde konuşma yapan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı ve Trabzonspor üyesi Hasan Saka, yeni bir sistem yaratarak kurumsallaşılması gerektiğini söyledi.

Hasan Saka: Trabzonspor aidatı 61 lira olsun

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Mali Genel Kurulu konuşmacıların açıklamalarıyla devam ediyor.


Trabzonspor Divan kurulu Başkanı Ali Sürmen'den sonra kürsüye çıkan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı, Trabzonspor üyesi ve Akçakalespor Kulübü Başkanı Hasan Saka, yıllık aidat ücretlerinin 61 lira olmasını önerdi. Hasan Saka şöyle konuştu: "Hepimiz Trabzonsporluyuz. Yıllık aidatlar konusunda spesifik olarak 1 lira arttırılarak 61 lira olmasını teklif ediyorum. Ben de bir kulüp başkanıyım. Sorunları hepimiz biliyorum. Biz 2004 yılında Ahmet hocamla birlikte bir sistem anayasası hazırladık. Transferden yönetimine herşeyine kadar. Bir sistem yaratmalıyız. Trabzonspor'un 4 kıtada müşterisi var. Biz sürekli olarak yöneticilerin becerilerinden medet umuyoruz. Biz sistem yaratıp kurumsallaşmalıyız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler