Hamzaoğlu Salih'e kızdı!

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncuları Salih Dursun'un, "Farklı alanlara çekilmesin" şeklindeki açıklamaların sorulması üzer

Hamzaoğlu Salih'e kızdı!

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncuları Salih Dursun'un, "Farklı alanlara çekilmesin" şeklindeki açıklamaların sorulması üzerine ilginç bir açıklamada bulundu.

"Salih'in açıklaması hoş değil" 

Genç teknik adam, "Salih'in bu açıklamayı yapma ihtiyacını hissetmesi hoş bir şey değil. Biz artık oyuncularımıza inanmalı ve güvenmeliyiz. Salih tabii ki bizim oyuncumuz ama şu anda Trabzonspor'a hizmet ediyor ve burada da en iyi şekilde hizmetini yapması gerekiyor. En iyi mücadeleyi ortaya koyması gerekiyor. O mücadele ettikçe biz daha çok mutlu oluruz, 'Bizim oyuncularımız ekmek yediği yere layıkıyla hizmet ediyor' diye. Bu açıklamaya ihtiyaç duymamalıydı" dedi.

"İnşallah Galatasaray şampiyon olur" 

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Salih Dursun, bonservisinin Galatasaray'da olduğunu ancak Trabzonspor'da kiralık oynadığını hatırlatarak, "En korktuğum şey Galatasaray maçında hata yapmak ve insanların tepkisini çekmekti. Trabzonspor'dan futbolcusuyum, buradan para kazanıyorum ama inşallah Galatasaray şampiyon olur" ifadelerini kullamıştı. Olcan geldi, Salih gitti 

23 yaşındaki futbolcu, sezon başında Olcan Adın'ın Galatasaray'a transferi karşılığında 2 yıllık kiralık olarak Trabzonspor'a imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler