Hamsik Trabzonspor için kendisini kimin ikna ettiğini açıkladı

Marek Hamsik, Trabzonspor'a transfer olarak doğru kararı verdiğini söyledi.

Hamsik Trabzonspor için kendisini kimin ikna ettiğini açıkladı

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamsik, ülkesinde röportaj verdi. Kariyerinin 800. maçına çıkması ile ilgili konuşan Hamsik, Trabzonspor'a transferinde Gervinho ile görüşmesinin de etkili olduğunu söyledi.

Hamsik’in sözlerinden öne çıkanlar…

Trabzonspor seçimimden dolayı çok memnunum. Kulübün iyi gitmesi ve birinci olmamız gerçeğinden daha da memnunum. Hafta sonu çok zorlu bir maç kazandık. Şimdiye kadar kazanma sürecindeyiz. Böyle devam edeceğiz. Puanlar alacağız. Maç kişisel olarak benim için çok önemliydi. Çünkü 800’üncü maçıma çıktım. Böyle bir seviyede inanılmaz bir sayı. Bir sonraki maça odaklanacağım. Çok çalışmamız ve odaklanmamız gerekiyor. 

Sözleşme imzalamaya gittiğimde benden önce sözleşmeyi imzalayan Gervinho ile görüşmelerim oldu. Yöneticilerle görüştüm. Hedeflerden bahsettiler. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Burada mutluyum. Sezon öncesi ligi kazanmak istediğimizi konuşmuştuk, Şu ana kadar iyi gidiyoruz. Zafere sevinilir ama biz oyucuların coşkusu bir, iki gün sürer. Ardından diğer maçların konsantrasyonu gelir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor