Hamsik farkı! Yaşına rağmen değerini arttırdı

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik gösterdiği performansla ilerleyen yaşına rağmen değerini arttırmayı başardı

Hamsik farkı! Yaşına rağmen değerini arttırdı

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Marek Hamsik ilk yarıda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştı.

34 yaşındaki yıldız futbolcunun performansı Transfermarkt'ın piyasa değeri güncellemesine de yansıdı.  Genel olarak futbolcuların yaşları ilerledikçe piyasa değeri düşüş gösterirken Marek Hamsik'in değeri 2.9 Milyon Euro'dan 3 Milyon Euro'ya yükseldi. Böylelikle Hamsik, dünya genelinde 1987 doğumlu futbolcular arasında en değerli 20. futbolcu olurken kendi ülkesinin en değerli 10., Trabzonspor'un en değerli 13. ve Süper Lig'in en değerli 88. futbolcusu oldu. Ayrıca dünya genelindeki tüm futbolcular arasında 2 bin 531. sırada gösterilen tecrübeli futbolcu mevkisinin de 338. en değerli futbolcusu olarak belirlendi.

Slovak yıldız, Trabzonspor formasıyla ilk yarıda çıktığı maçlarda 12,036 km.'lik koşu ortalaması yakalayarak bu alanda ligin zirvesinde yer alırken 17 maçta yüzde 87'lik pas yüzdesi yakalayıp, 2 gol 4 asiste imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor