Hamsik bırakacağı tarihi açıkladı

Trabzonspor'da Hamsik Milli takımı ve futbol kariyeri ile ilgili konuştu.

Hamsik bırakacağı tarihi açıkladı

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, Slovenya kampında verdiği röportajda Milli takımı kasımda bırakacağını futbol kariyeri ile ilgili ise karar vermediğini söyledi.

KASIM'DA JÜBİLE MAÇIYLA MİLLİ TAKIMI BIRAKACAK

Slovakya Milli Takımı kariyerini noktalama kararına ilişkin Marek Hamsik, "Milli takım kariyerimi bitirme açısından doğru anın bu olduğunu düşündüm. Kasım ayında bir jübile maçıyla Slovakya Milli Takımı formasına veda edeceğim. Taraftarlara bu şekilde veda etmiş olacağım. Bakıldığında milli takım tarihinde en fazla gol atan oyunculardan biri olmak çok güzel bir duygu. Bazı şeyleri düşünüp, doğru anın bu olduğuna inanıp, kararımı verdim." diye konuştu.

"TEK AKLIMDA OLAN TRABZONSPOR FORMASIYLA BİR SEZONUN DAHA TADINI ÇIKARMAK"

Sözleşmesinin sezon sonu biteceği hatırlatılan oyuncu, kariyer planının sorulması üzerine, "Bilmiyorum. Bu konu hakkında hiç düşünmedim. Şu anda tek aklımda olan Trabzonspor formasıyla bir sezonun daha tadını çıkarmak. Bir sezon daha oynayıp, ondan sonra neler olacak hep birlikte göreceğiz." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor