Hamsik açıkladı, fedakarlığı pahalıya patladı!

Trabzonspor'un yıldız ismi Hamsik, Rusya maçında sakatlık yaşadığını ancak Hırvatistan maçında kendisi oynamak istediğini söyledi.

Hamsik açıkladı, fedakarlığı pahalıya patladı!

2022 Dünya Kupası Elemeleri H Grubu'nda Slovakya'nın Hırvatistan ile oynadığı maçın 41. dakikasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Marek Hamsik'ten açıklama geldi.

Sport/SK'nın haberine göre; tecrübeli orta saha oyuncusu, "Rusya maçından sonra ciddi bir kas problemi yaşadım. Teknik direktörümüz Tarkovic ile konuşarak Hırvatistan maçında oynamak istedim ama maalesef sakatlık yaşadım. Perşembe günü MR'dan sonra son durumum belli olacak" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Marek Hamsik, bu sezon çıktığı 8 maçta 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Slovakya'nın teknik direktörü Stefan Tarkovic de Hırvatistan maçı sonrası yaptığı açıklamada "Hamsík, Kazan'daki maçtan sonra arka uyluk kasında sorun yaşadı, yine de Rusya maçında oynamak istedi" ifadelerini kullanmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor