Hami Mandıralı’nın Mendy kehaneti gerçek oldu! Hem de ilk maçta

Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı'nın Mendy sözleri myeniden gündem oldu.

Hami Mandıralı’nın Mendy kehaneti gerçek oldu! Hem de ilk maçta

Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Hatayspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası Mendy hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Hami Mandıralı'nın açıklamalarında “Mendy Beşiktaş'a karşı çok iyiydi. Onun için bir parantez açmak gerek. Her an takımı 10 kişi bırakabilir. Evet, yetenekli ama çok acımasız oynuyor. Bu maçta kırmızı kart da görebilirdi.” İfadelerini kullanmıştı.

mendy-kirmizi.jpg

Mandıralı’nın bu açıklamasının hemen ardından oynanan Pendikspor Batista Mendy, 56. dakikada Thuram’a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. 72’de ise orta sahada Midtsjö ile girdiği mücadelede rakibine yaptığı sert hareket gerekçesiyle hakem Bahattin Şimşek’ten ikinci sarı kartı gören futbolcu, kırmızı kartla oyundan atıldı.

Pendikspor karşılaşmasının ardından akıllara efsane ismin açıklamaları geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler