Hami Mandıralı: "Zor bir maçı kazandık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Sivasspor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.   Mandıralı, "Zor bir maçı kazandık. Maçın ilk yarısında Trabzonspor sahada yok gibiydi. Keyifli bir galibiyet oldu bizim için. Esteb

Hami Mandıralı: "Zor bir maçı kazandık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Sivasspor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
 
Mandıralı, "Zor bir maçı kazandık. Maçın ilk yarısında Trabzonspor sahada yok gibiydi. Keyifli bir galibiyet oldu bizim için. Esteban için söyleyenecek bir şey var mı, bilemiyorum. Bizi oyunda tuttu. Galibiyetin başrol oyuncusu. Esteban bugün olağanüstü bir performans sergiledi. Diğer oyuncularımız da gelecek yavaş yavaş. İsimlere tabii takılı kalmamak lazım. Genç oyuncular da var. Onlardan birisi Ramazan. Orta sahaya koyduk, takım dirildi. Ben onlara da şans vermeye çalışıyorum. Üstlere doğru çıkmaya çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor