Hami Mandıralı: "Sonuna kadar savaşın"

Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasını bu sezonun dönüm maçlarından biri olarak değerlendiriyor. Bir maç eksikle ligde 3. sırada bulunan Konyaspor ile 13 puan, 4. sırada yer alan Başakşehir ile arasında 12 puan fark bulun

Hami Mandıralı: "Sonuna kadar savaşın"

Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasını bu sezonun dönüm maçlarından biri olarak değerlendiriyor.

Bir maç eksikle ligde 3. sırada bulunan Konyaspor ile 13 puan, 4. sırada yer alan Başakşehir ile arasında 12 puan fark bulunan Trabzonspor'un küme düşme potasında 16. sıradaki Sivasspor ile 9 puan, Mersin ve Eskişehirspor ile 8 puan fark var.

Bordo-mavililer, deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak yükselişe geçmeyi planlıyor. Teknik direktör Hami Mandıralı, futbolcuları ile bire bir görüşerek onları motive etmeye çalışıyor, "Herkes sonuna kadar savaşsın" uyarısı yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor