Hamdi Mandıralı Meunier'den örnek verdi! Transfer için iki bölgeyi işaret etti

Trabzonspor'un efsane futbolcu Hami Mandıralı, bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Mandıralı Meunier'den örnek verdi! Transfer için iki bölgeyi işaret etti

Trabzonspor'un efsane futbolcularından ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Mandıralı, Meunier'in iyi bir transfer olduğunu ifade ederken, aynı düzeyde 8 numara ve forvet bölgesine de takviye yapılması halinde çok daha kaliteli bir takım izlenebileceği kaydetti.

Hami Mandıralı'nın değerlendirmeleri şu şekilde;

"Meunier'in takıma katkıları ortada"

Meunier çok önemli bir futbolcu. Trabzonspor bu transferle çok önemli işe imza attı. Dortmund, PSG, Belçika Milli Takımı, bunlar bir futbolcu için çok önemli yerler. Trabzonspor'a geldiğinden beri takıma kattıkları da ortada. Meunier gibi, 8 numaraya ve forvet bölgesine de transfer yapılabilse çok farklı bir takım da izleyebilirdik.

"Bu sezon hedef 3. olmak ve kupa"

Pendikspor maçında Trezeguet iyiydi, diğer oyuncular da iyi mücadele etti. Kazanılan her galibiyet yönetimi ve teknik ekibi daha diri tutuyor. Moral iyi olunca iştah açılıyor ve daha iyisi yapılmaya çalışılıyor. Bu sezon için hedef 3. olmak ve kupayı almak.

"Abdullah Hoca mevcut kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyor"

Şampiyonluk sonrası dengeler bozuldu. Ayrılanlar oldu; Cornelius ve Nwakaeme gibi isimler ayrıldı. Özellikle Nwakaeme çok önemliydi. Yerine gelenlerden de onun gibi performanslar bekledik ama olmadı. Şimdi Trezeguet yavaş yavaş faydalı oluyor. Şu anda Abdullah Hoca mevcut kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler