Haluk Şahin: "Trabzonspor kimseye borçlu kalmaz"

Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin, ligin son karşılaşması Karabükspor maçında takımını yalnız bırakmadı.

Haluk Şahin: "Trabzonspor kimseye borçlu kalmaz"

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Trabzonspor’un Karabükspor’u ağırladığı son maç öncesinde Haber61’den Tuncay Lakot’a demeç veren Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin, gelecek sezon için umutlu konuştu. 

Şahin, "Trabzonspor her zaman her maça iyi hazırlanır ama her iki takım için de lig bitmiş. Futbolcuların sakatlık yaşamamak için üst düzey performans sergileyeceklerini sanmıyorum. İftar saatine denk geldi bu bizim değil federasyonun aldığı bir karar. Taraftardan özür diliyoruz. 3 puan alıp ligi 5. sırada bitirmek istiyoruz. Bugün futbolculara paraları da ödendi. O konuda da rahatız. Bizim hiçbir futbolcumuza borcumuz kalmayacak. Trabzonspor kimseye borçlu kalmaz. Futbolcu gitse bile arkasından borcu gelir. Bütün bu sıkıntıları aşacağız. Taraftarımız bize güvensin. İnşallah gelecek sezon daha iyi bir futbol izleteceğiz. Futbolcular haklıdır geldikleri takımdan buraya para için geliyorlar. Alamadıkları zaman da isyan ediyorlar. Biz onlara söz verdiğimiz zaman da biraz beklemeleri gerekiyor. Biz büyük kulüp ve camiayız beklemeleri gerekiyor bence." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor