Haluk Şahin: "Ayrılırsak kırmadan dökmeden ayrılacağız"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin Haber61 TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Haluk Şahin: "Ayrılırsak kırmadan dökmeden ayrılacağız"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin Trabzonspor antrenmanında Haber61 TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Şahin, "Trabzonspor'un Antalyaspor Antalyaspor maçı keyif verdi. 4-1'lik sonuç çok iyi bir sonuç. Tabi bir de geri dönüş var. 1-0'dan döndük ama 2-0'da olabilirdi. 2-0 olsa bile biz maçı 5-2, 6-2 gibi skorlarla yine alırdık. Çünkü futbolcularımız üst düzey oynadı.

1461 Trabzon hakkında konuşacak olursak da Ligde bulunmamız gereken yer bu değil. 12 beraberliğimiz var. Bu beraberliklerin çoğunda galip gelebilirdik. Normalde daha üst sıralarda olmamız lazım. İnşallah seneye daha önce daha iyi bir ekip kurup üst sıraları zorlarız.  Hedefimiz üst takıma oyuncu vermek. İleride A takıma katılacak oyuncularımız var. Burada misyonlarını tamamlayıp yurt dışına gidecekler ve Trabzonspor'a para kazandıracaklar. Yönetime geldiğimiz günden beri biz burada maden var dedik. Buradan futbolcu çıkar. Yıllardır bir iki tane oyuncu çıktı. Altyapımıza güveniyoruz. Dışarıdan takımımıza katılan futbolcularımızla alttan gelenleri harmanlayıp sunacağız, zaten de bunu yapıyoruz." dedi.

Transfer çalışmalarına değinen Haluk Şahin,“Teknik ekip, Scout ekibi ve transfer komitemiz devamlı toplanıp konuşuyoruz. Bizim şuanki listemizde her bölgede en az 3-4 tane isim var. Bunların içinde a-b-c planı yapıyoruz. Ekuban Mayıs’ın sonuna kadar bizde, 1+1 sözleşmesi var. İbanez ve Rodallega’nın sözleşmesi bitiyor. Onlarla da oturup konuşacağız. Eğer Kulübün bütçesine uygun olursa da devam edeceğiz, anlaşamazsak yollarımızı ayıracağız. Kulübün menfaati için çalışıyoruz. Çünkü kulübün koyduğu bir bütçe var. 15 Milyon takım bütçemiz var. Bunu kesinlikle aşmayacağız. Futbolcularımızın hepsini seviyoruz, Olcay’ı, İbanez’i, Rodallega’yı .çünkü bize emekleri var. Ayrılsak da kırmadan dökmeden ayrılacağız. ” dedi.

Ünal Karaman sözleşme uzatacak mı sorusu üzerine, "Ünal Karaman bizden biri. Onunla sürekli görüşüyoruz zaten. O takımımızın neferi. Ünal Hocamız ile bunu mu konuşalım şimdi?" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki oynanacak Bursaspor maçı hakkında, "Son zamanlarda Bursaspor ile hep böyle dönemlerde karşılaşıyoruz. O yüzden bizim için önemli bir maç. Mutlaka galip gelmemiz lazım. Bursaspor'a bulunduğu konum yakışmıyor. Takımımız çok iyi gidiyor. Bu müsabakadan da galip geleceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

BİZİM OYUNCULARIMIZ ÇOK DEĞERLİ

"Bu sezon başında 1461'den buraya Murat Cem geldi. Ne zaman milli takıma gidersen o zaman futbolcu oldun derim. O da Milli Takıma gidecek. Burası adeta futbolcu tarlası. Bu tarlayı iyi sularsak iyi verim alacağız. Abdülkadir ve Yusuf'u Avrupa'nın önemli kulüpleri izliyor. Bizim oyuncularımız çok değerli ve iyi paralara bu kulüplere gitmesi lazım. İyi bir takım olursa transferi düşünürüz."

Trabzonspor ligi kaçıncı sırada tamamlar sorusuna, "Bu yılı 3. sırada bitirirsek bana göre başarılıyız. Daha kazanacak 21 puanımız var. 3 puanlık sistemde karar vermek zor. Önce 3. olalım sonra 2.'liği düşünürüz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor