Haluk Şahin: "3 yıllık plan yapıp 5 yıllık takım kuracağız."

Trabzonspor Futbol Şube sorumlusu Haluk Şahin açıklamalarda bulundu.

Haluk Şahin: "3 yıllık plan yapıp 5 yıllık takım kuracağız."

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Trabzonspor'un Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Haluk Şahin yaptığı açıklamada, "Dün geldik sezonu açtık. Jose Sosa, Vahid Amiri ve Majid Hosseini haricinde tam kadro buradayız. Altyapıdan ve 1461 Trabzon'dan kadromuza kattığımız oyuncularla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ünal Hocamız bakıyor; beğendiği kalacak. Futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah başarılı olacaklardır." dedi.

Transfer yasağı hakkında konuşan Şahin, "Şuan da transfer yasağı ile alakalı tebligat olmadı ama görünen köy var. Dikkatli olacağız ve 3 yıllık plan yapıp 5 yıllık takım kuracağız.Olcay Şahan ve Onur Kıvrak Trabzon'da çalışıyor, kulüp bulup giderlerse yardımcı olacağız." dedi.

Son olarak bu sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Şahin, "Trabzonspor hedefsiz olmaz. Tabii ki bu yıl önceliğimiz iyi futbol oynayıp şampiyon olmak ama taraftarlarımızdan istediğimiz sıralama ne olursa olsun bizi desteklemeleri." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor