Haluk Pekşen divan toplantısında konuştu: Biz iddialı bir şehiriz ama...

Trabzonspor'un Divan Genel kurul toplantısında Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de konuşma yaptı.

Haluk Pekşen divan toplantısında konuştu: Biz iddialı bir şehiriz ama...

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Divan Genel Kurul toplantısı devam ediyor. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de, divan toplantısında söz alarak kısa bir konuşma yaptı.


Haluk Pekşen şöyle konuştu: "Trabzonspor'un bu durumu hepimizi üzüyor. Bu ülkede sporu yönetebilecek çok sayıda birikimi olan insanımız var. Böyle çok az kent var.  Kendimize ait olan değerlerimizi ne yazık ki örseledik. Ana değerlerimizden uzaklaşmaya başladık. Aklın Trabzon'da hakim olduğu yıllarda her alanda başarılı bir kenttik. 250 Milyon falan beni korkutmuyor. Biz iddialı bir şehiriz. Benim korktuğum bir şey var oda iddiamızı kaybetmek. Ve iddiamızı kaybetmek üzere demoralize oluyoruz. Çocuğum geldi bana ikinci bir takım tutabilirmiyim dedi. Çok zorlandı. Bizim için en büyük tehlike burası. Siyaseten son iki yıldır güneydoğuda büyük bir borç sildik. Birkaç ay önce birçok borç silindi. Bugün spor kulüpleri ellerinden gelen herşeyi yapsa da siyasetin onlara yülediği bir yük var. Sponsor bulmakta zorlanıyorlar. Kredi borç vadeleri kapıya dayanmış. Bütün bunları temizlemek için büyük bir çaba sarfetmesi gerekiyor. Şimdiki yönetimin kendi şirketlerini yönetir gibi bu kulübü yöneteceğine inanıyorum. Herkes durumun vehametinin farkında. Bu toplantı bile büyük bir adımdır. Yarın yine fırtınanın peşinden gideceğiz. Ve yok böyle şey Trabzonspor'u tutacağız tabiki diyebileceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor