Halis Özkahya’nın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor’un Konyaspor deplasmanındaki mücadelesini Halis Özkahya yönetecek.

Halis Özkahya’nın Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 32. Haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak. Karşılaşma 12 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Konya’da oynanacak ve karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Halis Özkahya Konyaspor ile Trabzonspor’un bugüne kadar sadece 1 maçını yönetti ve 2017 yılında oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Halis Özkahya Trabzonspor’un bugüne kadar toplam 30 karşılaşmasını yönetti ve bordo mavililer bu karşılaşmalarda 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynanan 15 karşılaşamada ise bordo mavililer 1 Galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Halis Özkahya, Konyaspor’un da toplam 30 maçını yönetmiş ve yeşil siyahlı ekip bu maçlarda 9 galibiyet 13 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Evinde oynadığı 15 karşılaşmada ise 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor