Halis Özkahya’nın Trabzonspor karnesi – Deplasman kabusu

Trabzonspor, Halis Özkahya’nın yönettiği deplasman maçlarında kazanamıyor.

Halis Özkahya’nın Trabzonspor karnesi – Deplasman kabusu

Haber61 – Spor Servisi – Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor, Osmanlıspor ile karşılaşacak.


16 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de Osmanlı Stadında oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan yemişken yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Arda kardeşler olacak.

Hakem Halis Özkahya Trabzonspor’un en son kendi evinde Beşiktaş ile yaptığı karşılaşmayı yönetti. Trabzonspor 05.03.2018 tarihinde oynanan karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

HALİS ÖZKAHYA’NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Halis Özkahya Trabzonspor’un bugüne kadar 28 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Halis Özkahya Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmada görev yaparken bordo mavililer bu maçlarda sadece 1 galibiyet aldı. 6 maç berabere biterken, 6 maç mağlubiyetle sonuçlandı. Halis Özkahya 28 karşılaşmada Trabzonsporlu oyunculara 7 kırmızı kart çıkarırken rakip takım oyuncularına 2 kırmızı kart çıkardı. Özkahya deplasmanda oynanan 13 karşılaşmada ise Trabzonsporlu oyunculara 4 kırmızı kart çıkarırken rakip takım oyuncularına kırmızı kart göstermedi.

PENALTILARI ES GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor sahasında Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya Trabzonspor'un iki penaltısını vermeyerek herkesi çıldırttı. İlk pozisyon 60. dakikada gerçekleşti. Burak atak yönüne göre sol kanattan ceza sahasına girdi. Burak Yılmaz rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Trabzonsporlu futbolcular penaltı beklerken hakem Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Bu karar sonrasında Burak Yılmaz tepki göstererek yerleri yumrukladı.

İkinci pozisyon ise 63. dakikada meydana geldi. Atak yönüne göre sağ kanattan topu taşıyan Pereira Abdulkadir ile paslaştı ceza sahasına girdi ve pasını içeri gönderdi. Bu sırada Bursasporlu oyuncu yatarak topa müdahale etmek isterken topu eliyle kesti. Hakem Halis Özkahya bu pozisyonda da oyunu devam ettirdi. 

HALİS ÖZKAHYA’NIN OSMANLISPOR KARNESİ

Hakem Halis Özkahya Osmanlıspor’un bugüne kadar 17 karşılaşmasında görev yaptı. Ankara Temsilcisi bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Özkahya, Osmanlıspor’un evinde oynadığı 10 karşılaşmada görev yaptı. Osmanlıspor bu maçlarda 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Halis Özkahya, Osmanlısporlu oyunculara 17 karşılaşmada evinde oynadığı karşılaşmada 1 kez kırmızı kart çıkardı. Rakip takım oyuncularına hiç kırmızı kart çıkarmadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor