Halil Umut Meler’in Trabzonspor karnesi

Halil Umut Meler 5. kez Trabzonspor’un maçını yönetecek.

Halil Umut Meler’in Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda ÇAYKUR Rizespor ile karşı karşıya gelecek.


Rize Yeni Şehir stadında oynanacak ve saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Özgüç Türkalp yapacak.

TRABZONSPOR’UN 5. MAÇI

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler Trabzonspor’un 5. kez maçını yönetecek. Geride kalan 4 karşılaşmada bordo mavili ekip 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Halil Umut Meler Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı iki karşılaşmada görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 1 galibiyet 1 mağlubiyet elde ederken hiç beraberlik yaşamadı.

RİZESPOR’UN 4. MAÇI

Halil Umut Meler Rizespor’un 4. Kez maçını yönetecek. Geride kalan 3 karşılaşmada Rizespor 1 beraberlik 2 mağlubiyet alırken galibiyet yüzü göremedi. Halil Umut Meler Rizespor’un evinde oynadığı 1 karşılaşmada düdük çaldı. Rizespor bu karşılaşmada mağlubiyet yaşadı. Halil Umut Meler Rizesporlu futbolculara 1 kırmızı kart çıkardı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor