Halil Dervişoğlu için resmi açıklama geldi!

Sparta Rotterdam Trabzonspor'un ilgilendiği Halil Dervişoğlu transferi için resmi açıklama geldi!

Halil Dervişoğlu için resmi açıklama geldi!

Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Halil Dervişoğlu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği öğrenilmişti. Konuyla ilgili olarak golcü futbolcunun kulübü Sparta Rotterdam'dan gündem yaratan bir açıklama geldi.

Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunduğu 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Halil Dervişoğlu için Beşiktaş'ın da devrede olduğu öğrenilmişti. Bordo Mavili ekibin uzun süredir peşinden koştuğu golcü futbolcuyla ilgili olarak kulübü Sparta Rotterdam'dan gündem yaratan bir açıklama geldi.

Hollanda ekibinin futbol A takım direktörü Henk van Stee, Algemeen Dagblad gazetesine verdiği demeçte "Trabzonspor'un yaptığı teklifle bizim talep ettiğimizin arasında çok büyük bir fark var. Halil'in Trabzonspor'la olan özel bağını anlıyoruz. Ancak bizi Sparta'nın çıkarları ilgilendiriyor. Ondan iyi bir bonservis bedeli kazanmak istiyoruz. Yoksa transfer gerçekleşmeyecek." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler