Halil Dervişoğlu cephesinden Trabzonspor açıklaması: Bizim gönlümüzden geçen olmuyor

Halil Dervişoğlu'nun babasından transfer açıklaması geldi.

Halil Dervişoğlu cephesinden Trabzonspor açıklaması: Bizim gönlümüzden geçen olmuyor

Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu, transferle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Brentford'un Halil'den 30-40 milyon euro beklediğini söyleyen Dervişoğlu, "Takımın forveti Toney satılmazsa, kiralık gideriz, önceliğimiz Galatasaray olur. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya verirler" dedi.

Galatasaray formasıyla yıldızı parlayan ve bonservisi İngiltere'nin Brentford takımında bulunan 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu konusunda, baba Muzaffer Dervişoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Dervişoğlu,"Brentford'da takımın forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, ondan sonra karar verilecek Halil'in durumuna. Para konuşmuyorlar zaten. Gündemde 8-10 milyon euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. Ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. Brentford'un Halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon eurolar konuşuluyor" dedi.

Önceliğin Galatasaray'da olduğunu belirten Muzaffer Dervişoğlu, şunları kaydetti:

'Avrupa'dan teklifler var'

"Ivan Toney tekrar Brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit şans bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada mutlu. Ama elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya'ya, İtalya'ya veya Almanya'ya verirler. Çünkü buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar önemli..."

'Alanyaspor'a gidecektik'

"Devre arasında Alanyaspor'a gidecekken Galatasaray'a geldik. O dönem Galatasaray Brentford'u ikna etti, döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha önce Trabzonspor'a gidecektik olmadı. Onun için hayırlısıyla bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin bizi istemesi gurur verir tabii ki ama diğer kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok."

'Maçtan sonra çok üzüldü'

"Ben Trabzonsporlu olmama rağmen şampiyonluk maçında oğluma destek vermeye geldim. Halil de maçtan sonra çok üzüldü. Çünkü kariyerinde bir şampiyonluk olacaktı. Çok emek verdi ve çırpındı ama futbolda hep istedikleriniz olmuyor."

'Messi değil, Burak Yılmaz'

"Halil'in idolü Burak Yılmaz. Bunu her zaman söylüyor. Herkes Messi, Ronaldo derken de o Burak Yılmaz diyordu. Burak Yılmaz abisinden çok şey öğrenecektir. Önünde daha çok turnuva var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler